top of page

#Concerts

#Projeccions

#Xerrades

#músics

#directors

#autors

El D’Aclip organitzarà concerts, xerrades i projeccions en tres espais diferents de Barcelona durant aquest més d’abril. Però vol ser més que això. Vol ser una plataforma de participació, un lloc on tothom pugui dir la seva, ser una via per conèixer la música, el videoclip i el cinema d’autor d’una forma directa. Poder conèixer els autors, fer preguntes, veure els seus últims treballs i alhora gaudir de bona música i posar noves reflexions sobre la taula.

 

D’Aclip és un diàleg permanent, volem escoltar-vos, sabem que teniu moltes coses a dir. Perquè Barcelona és una ciutat realment plena de talents musicals i audiovisuals però també és plena de gent que els segueix i que n’és una part indispensable, nosaltres: el públic. La gent que el valora, la gent que el recomana, la gent que l’interpreta i que el gaudeix. Aquells que busquen alguna cosa més que l’últim blockbuster o l’últim hit de l’MTV. L’autoria presenta reptes, estímuls, enigmes, reflexions i això ens encanta.

 

L'autoria som nosaltres. Per tant, defensem-la als quatre vents! Demostrem el seu valor! Desmuntem-ne tots els tòpics! L’autoria és jove, l’autoria és viva, l’autoria és reflexió i l’autoria és diversió. Al D’Aclip estem disposats a demostrar-ho a cop de fotogrames, paraules i cançons. T’hi apuntes?

SEGUEIX-NOS A FACEBOOK!
DIGUES LA TEVA A TWITTER

 

1-800-000-0000

bottom of page