top of page

Prèvia D'Aclip Parla!

Què és per a vosaltres el cinema d'autor? Aquesta va ser la pregunta que vam fer a persones que rondaven per la plaça del costat del CCCB després de la trobada amb David Carabén, Carlos Losilla i Judith Colell. Ells són els ponents de la xerrada que tindrà lloc demà a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Publiques de Blanquerna.

Gràcies a les preguntes i a la conversa que van tenir els tres ponents, ens vam adonar que també per a nosaltres és molt complicat definir el cinema d'autor. Moltes són les preguntes que sorgeixen al voltant d’aquest tema.... per exemple, és el mateix dir cinema d'autor que cinema independent? Directors com Tarantino entrarien dins aquest paràmetre? Perquè aquest tipus de films no acaben d'atraure del tot a un públic jove? Estem d'acord que el cinema d'autor és un cinema poc comercial, on la mirada personal del director marca unes línies característiques, però és sempre així?

A més a més de la presentació de la pel·lícula Famèlic al CCCB i dels videoclips i concerts a l'Apolo el dia 30 d’abril, dins la programació del D'Aclip, creiem que no podíem deixar de banda la música i el seu paper dins del cinema d'autor. Carabén, Losilla i Colell van iniciar ja ahir una bona conversa al voltant d'aquest tema i que continuarà demà amb un espai perque el públic participi i posi en comú les seves inquietuds i reflexions. Serà interessant saber més coses del cinema d'autor i, aprofitant que inicia avui el D’A, perquè no anar a veure alguna pel·lícula?.

Merce Casas.

Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page