top of page

Prèvia D'Aclip LIVE!




Avui, a la [2] d’Apolo tindrà lloc la cloenda del D’Aclip: el D’Aclip live!

D’Aclip han estat tres activitats paral·leles al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona, amb el propòsit de mostrar l’estreta relació que existeix a la nostra ciutat entre música i audiovisual.

Després dels esdeveniments del 22 i del 27 donem fi a aquest cicle amb una jornada a la sala Apolo, on hem convidat a tres importants realitzadors de videoclips actius a Barcelona que construeixen l’imaginari de moltes de les bandes locals que coneixem. En aquest cas, parlarem d’Aliment (Razors), Fur Voice (Fantasía) i Sexy Bicycle (Sheyla). Però aquest videoclips només seran l’excusa per comentar altres temes relacionats, com les anècdotes, els secrets i el futur d’aquet món en contínua evolució.

La jornada finalitzarà amb dos concerts, a càrrec de Regalim i Heather, dues de les bandes que vam poder veure dimecres passat en el film Famèlic Sessions (2016), el musical experimental del jove director Alex Sardà, que va tenir lloc en la CCCB dins de la programació del D’Aclip.

A més estem de celebració. Avui just fa un any que els Heathers es van estrenar com a banda a l’escenari de la 2. Mateix dia, mateixa sala i quasi mateixa hora i ho faran amb LP nou. Especial aniversari que viurem de la mà del folk màgic i íntim de Regalim.

L’objectiu de D’Aclip live!, i per tant del D’Aclip, és mostrar aquesta sinèrgia entre música i audiovisual i evidenciar com l’etiqueta autor només és interesant al segle XXI si s’interpreta des d'un punt de vista contemporani.

Veniu a acomiadar-vos, les crispetes les posem nosaltres!


Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
No hay tags aún.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • YouTube Social  Icon
bottom of page